DIGITAL RADICALS

We get (sh)it done

Digital Radicals is dé specialist op het gebied van professionals binnen Martech. We weten namelijk precies wat onze klanten nodig hebben: Jou! Wij bemiddelen niet zomaar personeel maar MarTech professionals vast en interim die in korte tijd impact weten te maken. Door ons grote netwerk van opdrachtgevers en specialisme in deze vakgebieden vinden wij altijd een baan die bij jou past. En dat doen we niet zomaar. We houden ervan om mensen te inspireren. Om mensen te helpen in het bereiken van hun doelen, want doelen bereik je alleen als je actie onderneemt. Wij plaatsen niet zomaar mensen, maar kijken aandachtig naar het bedrijf en team zodat er een culture fit tot stand komt. Op die manier creëren we optimale impact voor het team als nieuwe team member. Jouw ambitie, kennis en interesses staan voor ons centraal.

Digital Radicals richt zich op de werving en selectie van specialisten in Digital Marketing, Marketing Tech en Marketing Operations. Zowel vast in dienst als interim vanaf 3 jaar werkervaring, op kantoor of op afstand. We leveren custom-made werk af, zo veelzijdig als jij bent. 

Waar maak jij straks impact?

Naar vacatures

Leer ons beter kennen

Ben je als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je impact kunt maken? Of als opdrachtgever op zoek naar talentvolle mensen? Zowel interim als vast, we helpen je graag verder. Geef ons een belletje op +31850003865.

Als eerste de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?

Kom maar door!